Á AdaMaryam Epub Ù

❴PDF / Epub❵ ☉ AdaMaryam Author Xarine – Smrl.me Adam seorang jurutera genius sangat komited mencipta formula Code X yang bakal mengubah kehidupan manusia seharian Lelaki itu ada segala galanya – pangkat rupa akal juga digilai ramai gadis kilang TPDF / Epub AdaMaryam Author Xarine Smrl.me Adam seorang jurutera genius sangat komited mencipta formula Code X yang bakal mengubah kehidupan manusia seharian Lelaki itu ada segala galanya – pangkat rupa akal juga digilai ramai gadis kilang T Adam seorang jurutera genius sangat komited mencipta formula Code X yang bakal mengubah kehidupan manusia seharian Lelaki itu ada segala galanya – pangkat rupa akal juga digilai ramai gadis kilang Tapi lelaki yang.

Pernah digelar ‘playboy pencen’ kini akhirnya tersungkur dengan Maryam yang payah diduga hatinya Bagi Adam Maryam lain daripada beratus ratus ‘minah kilang’ Matsushirota Elektronics M Sdn Bhd di Pulau Pinang ituSiapa Maryam sebenarnyaMaryam bukan mahu jadikan kerja kilang sebagai kerjaya hidupnya Dia ada matlamatnya sendiri Dia juga tak bercadang untuk jatuh cinta; baik dengan Adam mahupun dengan Bani Maryam menyenangi Bani juruteknik dari Kelantan yang gila gila dan sering buat.

adamaryam book AdaMaryam PDFPernah digelar ‘playboy pencen’ kini akhirnya tersungkur dengan Maryam yang payah diduga hatinya Bagi Adam Maryam lain daripada beratus ratus ‘minah kilang’ Matsushirota Elektronics M Sdn Bhd di Pulau Pinang ituSiapa Maryam sebenarnyaMaryam bukan mahu jadikan kerja kilang sebagai kerjaya hidupnya Dia ada matlamatnya sendiri Dia juga tak bercadang untuk jatuh cinta; baik dengan Adam mahupun dengan Bani Maryam menyenangi Bani juruteknik dari Kelantan yang gila gila dan sering buat.

10 thoughts on “AdaMaryam

  1. Gobokairina Gobokairina says:

    Á AdaMaryam Epub Ù adamaryam book, AdaMaryam PDFKredit pada Ulatbuku kerana ini bingkisan daripada mereka tapi siapa sangka aku boleh peram buku ni bertahun lamanya amboi exaggerate ;P Dan saat menghadam novel ni aku terasa sedikit kesal kerana membiarkannya Sepatutnya aku baca daripada awalJujurnya aku tak


  2. Fadzli Jamaludin Fadzli Jamaludin says:

    Á AdaMaryam Epub Ù adamaryam book, AdaMaryam PDFboleh dikatakan plot penceritaan beliau menepati citarasa aku gak30 bab terawal banyak menceritakan perihal maryam yg bekerja di kilang semasa cuti semberkenalan ngan 2 jejaka yg berjaya menyentuh hati diaAdam Bani yg mempunyai karektor yg berbezabab2 terawal nie membuatkn aku kekadang gelaksenyum sorang2dengan keletah Bani Beghisabri bila diaorang menyakat Maryam2 2nya orang Kelantanselepas tubaru la graf pembacaan aku naik demi 1 per satuapabila ada orang cuba sabotaj Code X yg di cipta oleh Adam hingga melibatkan Maryam rakan sekerjanyamaka berlaku la pembunuhan penculikan pengkhianatan ada dalam plot seterusnyadi penghujung cerita kita x sangka rupa2nya orang dalam kilang tu juga yg menjadi dalang untuk menjual Code X tucuma banyak term2 engineering dalam nie


  3. Rosli Ab Rahman Rosli Ab Rahman says:

    Á AdaMaryam Epub Ù adamaryam book, AdaMaryam PDFCerita yang menarik untuk dibaca kala mood membaca merudum heheheTiga watak utama yang ditonjolkan Adam Maryam dan Bani berlatarkan projek Code X berjaya menarik saya untuk menghabiskannya dalam masa satu hari gaya penceritaan yang saya rasa tak la berat sangat kecuali bab engineering yang mungkin susah nak paham Namun itu tidak mencacatkan jalan cerita Diselitkan adegan yang membuatkan saya tersenyum tergelak sorang pun adaMengisahkan konflik cinta Maryam antara Adam seorang jurutera dan juga perintis projek Code X dan Bani tehnician di syarikat elektronik tempat Maryam bekerja sementara cuti semesternya cerita bermula bila Code X disabotaj dan Adam dituduh sebagai penjenayah Bani dipukul sehingga terlantar dihospital dan macam senario yang diolah penulis berjaya menarik saya untu


  4. Dayang Noor Dayang Noor says:

    Á AdaMaryam Epub Ù adamaryam book, AdaMaryam PDFTo me this is an action thriller book which we don't usually find written in Malay Congratulations to the author who put together a very nice piece of informational and action packed story succ


  5. Rinn Ramli Rinn Ramli says:

    Á AdaMaryam Epub Ù adamaryam book, AdaMaryam PDFthriller yg disulam perasaan manis dalam kisah Adam Maryam Bani Tajuknya sudah menyerlahkan siapa pilihan Maryam Tajuk tu merupakan keyword yg amat besar dalam kisah iniSyahadah yg kadang2 kita lupa nak lafazkan dgn sepenuh hati ketika hidup menjadi penyelamat ketika di ambang kematian Sesiapa sahaja yang bermula sebagai seorg yang baik atau telah


  6. W. N. Izzaty W. N. Izzaty says:

    Á AdaMaryam Epub Ù adamaryam book, AdaMaryam PDFBOOK 127AdaMaryam by XarineWahhhh Ku rasa kan penulis ni mesti hebat orangnya Dan psstt ku rasa penulis ni lelaki Entahlah betul ke tak firasatku ituNovel ni 504 ms je pun tapi ku rasa macam bercinta nak habiskan Tak bukannya buku ni tak best tapi sebab banyak sangat ilmu yang penulis share so walaupun ku cuba skip tapi tak boleh sebab dah jadi habit untuk baca word by word cover to coverAdam seorang jurutera di Matsushirota di Penang Sekarang dia tengah dalam misi siapkan Code X Maryam pulak pekerja baru di Matsushirota Kiranya pekerja kilang kat situ Tapi Maryam ni pun salah seorang yang terlibat dalam Code X tuDi permulaan cerita agak slow Sebab penulis cuba memperkenalkan kesemua watak yang terlibat dalam ni Dan masa n


  7. Zully Azizan Zully Azizan says:

    Á AdaMaryam Epub Ù adamaryam book, AdaMaryam PDFNovel ni betul betul mengigatkan aku tentang thesis final year aku di U dulu PCB Heat Sink Temperature test FAILED Gila Memang boleh gila bila buat test dan keputusan ko FAILEDSelalu engineer neh pandai tulis report je kan Ko nak tau cam mana sorang engineer menulis cerita Try la baca buku neh


  8. Fikrib Fikrib says:

    Á AdaMaryam Epub Ù adamaryam book, AdaMaryam PDFNovel ini antara yang lama pending kat rakrugi tak baca awal awal Adamaryam ni ceritanya menarikAku dapat kepuasan dan banyak input bermanfaatBahagian pertama berkisar cinta tiga segi dan alam kerja kat kilangtengahnya konflik dan diakhiri aksipembongkaran dan penamat yang baikPermulaan bacaan memang sedikit mendatar tapi teruskan pembacaan kerana bagi aku cerita ni menarikIanya adunan cintapersahabatankelakarpengkh


  9. ScotchCheez ScotchCheez says:

    Á AdaMaryam Epub Ù adamaryam book, AdaMaryam PDFOkayhonestly saya baca cerita ni berskip skip di 10 20 bab terawal Agak banyak engineering term yang membuatkan kepala saya ting tong awal awal disebabkan itu saya tak ambil masa yang lama untuk baca cuma 2 hari je sebab saya banyak skip skip dan honestly sorry to writer saya tak boleh langsung menghayati cerita anda mungkin minda saya tahap bawahan je sampai tak boleh hadam cerita anda yang level engineer tu saya baca sampai habis pun just nak tahu ending dia je so saya langsung tak boleh nak masukkan emosi saya dalam cerita ni 15 stars


  10. Hamidah Hamidah says:

    Á AdaMaryam Epub Ù adamaryam book, AdaMaryam PDFsungguh sungguh menarik


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *